keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Helmikuun ystävänpäiväsukat

 Liityin taas Niina Laitisen Ystävänpäiväsukka-Caliin, Fb:n Taimitarha-ryhmässä. Neuloin 7-veljestä langasta 3,5 mm puikoilla ohutpohkeisen mallin mukaan. Omalla käsialalla tulee paksummasta langasta hyvät omaan paksuun pohkeeseen, tosin näistä tuli niin pitkät, että lopetin kirjoneuleen paria kuviota aiemmin, jotteivät yllä polven yli. Kudoin sukat kantapäästä loppuun yhdellä värillä, koska kirjoneuleesta olisi tullut ihan liian paksua. 

 Kävi taas niin, että beige lanka riitti vain ensimmäiseen sukkaan. Piti ostaa 100 g kerä lisää. Myös tumman ruskea loppui, mutta sitä en enää lähtenyt hakemaan. Näihin sukkiin tuhlaantui 250 g lankaa eli 150 g nyt on kaapissa 163 g vähemmän lankoja kuin vuoden alussa. Tuntuu paremmalta. Kelpaavat itselle. Kissaa sapetti koko touhu, kun ei päässyt syliin nukkumaan.

Tyttärelle neulon keväisemmän väriset sydänsukat. Näihin ei ole mallia. Lankana edelleen 7-veljestä ja 3,5 mm puikot. Valkoinen lanka riitti toiseen sukkaan, taas lankakaupoille. Lankaa kului kahteen sukkaan 106 g, eli ei sentään lisääntynyt - Huh! Nyt siis 69 g vähemmän. 

Seuraavaan työhön en osta lankaa. Tässä huomaa, kuinka vaikeaa on saada langat vähenemään kaapista. Kolmet parit sukkia ja vasta 69g huvennut.


Hyvää Ystävänpäivää💖


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti