sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Broken Seed-sukat

Vielä yhden mallin opettelin, kun tuo ilmakin näyttää suosivan käsitöitä. Ihanan helpolla konstilla saa mukavan kuvion, eikä kiristä, kuten yleensä parilla eri langalla kuviota tehdessä. En malttanut olla kokeilematta, onnistunko? Inspiraationi lähde löytyy tästä.

Ohje oli simppeli ja helppo! Tosin harjoittelukappaleessani oli välillä 2 ja 4 rivi sekaisin..
  1. 1.langalla koko kerros oikein (lila)
  2. 2.langalla 1o 1n (pinkki)
  3. 1.langalla koko kerros oikein (lila)
  4. 2.langalla 1n 1o (pinkki)
Novitan Nallelankaa 3,5 mm puikot

Nämä sukat tyttärelle

Poikkesimme tyttäreni kanssa Tallinnassa loman alkajaisiksi. Olen vielä lankaostopannassa. Yritän saada vanhan lankavarastoni hupenemaan vähintään yhteen muovikassilliseen, ennen kuin saan mennä edes mihinkään hypistelemään lankoja. Tällä kertaa jätimme Karnaluksin houkutukset väliin ja menimme Rocca al Maren ostoskeksukseen. Käyntimme siellä oli ensimmäinen, muttei taatusti viimeinen. Satamasta on ilmainen edestakainenkuljetus ja aikataulut näkyivät valotaululla oven vieressä. Alennusmyynnit olivat parhaimmillaan ja löysimme molemmat uudet laukut ja vaatteita itsellemme. Samoin yläkerran sisustusliikkeissä vierähti tovi. Yhteen käsityöliikkeeseen eksyimme. En tiedä,  oliko siellä useampia käsityöliikkeitä, koska emme kerenneet käydä varmaan kolmasosassa butiikeista, mutta ehkä ensi kerralla tiedän enemmän. (Kiertelimme eilen myös Lahden Karisman alennusmyynnit läpi, joten tuli tuetuksi myös paikallista ja Suomalaista taloutta).

Ihastuin pieniin saksiin, jotka on nyt mun ikiomat!

Itselle tein Isovelilangasta 6 mm puikoilla hieman erilaiset. 1. ja 4. puikoilla sileää neuletta ja 2. ja 3. puikoilla mallineuletta; valkoisella 1. ja 3. krs ja mustalla 2.ja 4. kerros.

Takaisin tullessa näimme laivalta rykelmän purjeveneitä. Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti