lauantai 15. elokuuta 2015

Black work

Syksy tulee vaikka kesän kuumin jakso tulikin vasta koulujen alkamisviikolle.. Ilmottauduin parille Wellamo-opiston kurssille. Kameran käytön ja Black workin ja villakirjonnan.

Kameran asennuksissa olen onneton. Jos teen omia systeemejä, niin kuvat ovat taatusti sumeita tai heilahtaneita. Kurssilta odotan paljon! Toivottavasti opettaja on innostava, eikä tyyliin: Valitaan päivän huonoin otos. Mitkä kaikki viat löytyvät juuri tästä kuvasta? Jonkun kuva haukutaan lyttyyn ja kaikki oppilaat tuntee myötähäpeää. Surkeaa koko porukka. (Sarkasmi - vahvin lajini).

Black workista en ollut kuullut aiemmin ja siksi kiinnostuin. Kurssi alkaa vasta syyskuussa, mutten malttanut olla aloittamatta. Googletin Black work cat kuvahaun ja löysin tämän sivun.

Villakirjontaa maltan odottaa. Tiedän olevani surkeista surkein siinä, joten kaikki oppi on peltästään tervetullutta!

Ensin rajauspistot toiseen suuntaan...
...ja takaisin.
Keskelle kuviot. Valmis, eikun..
Päättelyt nurjalle puolen. Toivon, että kurssin jälkeen nurja puoli on siistimpi.
Valmis! Miau! Tahtoo kaverin..
Kylvin keväällä ruokahernepussista pari riviä. Varret kasvoivat minun mittaisekseni ja päihin tuli pitsikäppyrät. Tosi satoisa laji, tosin kuin tämän kesäinen silpoydinherne.

5 kommenttia:

  1. Moikka! Annoin sinulle Liebster Award -tunnustuksen, jonka löydät blogistani :) http://vastarannanvirkkaaja.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Täytyypä kurkata. Kiitos haasteesta! Vastailen, jos osaan..

    VastaaPoista
  3. Olen yrittänyt vastata useamman päivän tähän haasteeseen, mutta jostain syystä tämä ohjelma ei anna tehdä rivivälejä. Joka kerta kun tallennan ja esikatselen, niin rivinvälit häipyy ja asetukset on ihan muuta, mitä normaalisti??? Olen yrittänyt muuttaa asetuksia ja muuta, mutta jostain syystä en saa ohjelmaa toimimaan..

    VastaaPoista