sunnuntai 2. elokuuta 2015

Saunapussi isoäidin neliöistä

Tämäkin neliö on maannut korissa varmaan vuoden. Olen miettinyt, miten sitä jatkaisin??? Novitan Purolanka on pehmeää ja velttoa. En ole ostanut sitä kuin kaksi kerää jostain poistomyynnistä, joten mihinkään vaatteeseen en saa lankaa riittämään.



Tänään aloin virkkaamaan pienempiä isoäidin neliöitä jatkoksi. Halusin jonkun oman merkin, josta tunnistan pussini ja tein alimmaisen kulmaneliön erilaiseksi.


Totesin, ettei näy, jos on samalla langalla tehty, joten etsin toisen värisen lankakerän.


Pinkkiä bambulankaa oli jäänyt jostain työstä ja se oli saman paksuista, kuin Puro-lanka.


Tein kahdeksansakaraisen kukan kaksoispylväillä, niin siitä tuli kahden kerroksen korkuinen.


Ompelukone esiin. Harsin vetoketjun ensin, jotta pystyin tarkistamaan, että meni oikein päin. En ole ihan se penaalin terävin näissä ompelutouhuissa.



Päällinenkin olisi ilmeisesti pitänyt ommella kiinni samalla kertaa vuoren kanssa. No meni se toisellakin kerralla melkein kokonaan koneella ja paksummat päät ompelin neulalla kiinni käsin.



Ihan on vuori oikein päin.


Lisäsin riippalenkin ja otin käyttöön.







Jos olette Lahdessa päin liikkeellä, niin täällä on ilmainen perhepuisto, jossa on sekä pienemmille, että isommille erilaisia liukumäkiä, kiipeilytelineitä, minigolfia ym. aktiviteettejä. 


Launeen perhepuistosta vähän eteenpäin on myös ilmainen (tai voi tukea vapaaehtoisesti 4H-toimintaa pihalla olevaan maitotonkaan) Yli-Marolan kotieläinpiha, missä heinäkuussa syntynyt aasi, pari alpakkaa ja muita kotieläimiä.  


Vesijärven sataman vieressä on ihana Karirannan puisto ja jos lähtee kävelemään vanhan kesäteatterin polkua ylös, löytää myös Lanupuistoon, jossa on Olavi Lanun ihmisfiguureja pienen kävelylenkin varrella. 


                                
Maanantaina alkaa työt, mutta vielä on kesää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti