tiistai 2. helmikuuta 2016

Piraattikopio Anelmaiset sukista

Anelma Kervisellä on ihania Anelmaiset sukkia. Niitä löytyy Pinterestistä, blogista  ja Novita-lehdestä löytyy ohjekkin. Samoin ohjeen voi ostaa Raverlystä ja hkä jo tämän tiesitkin. Sanoinpahan vain.

Nämä omani ovat omasta päästä sovellettu kopsu. En ostanut ohjetta vaan neuloin, mitä neuloin vaihdellen eri värisiä kotoa löytyneitä 7-veikka lankoja. En virkannut kukkia varteen, kun ajattelin ihan pitää jopa toppahousujen allakin ja kukat eivät lahkeisiini mahdu. Itsellekin tekee tiukkaa. Meinasin jo pakkasten aikan soittaa pomolle, että "Onks pakko tulla töihin, jos toppahousut ei mahdu jalkaan?" No pääsin sentään farkuissa ja paksuissa sukkiksissa. Nämä eivät taida mahtua farkkujen päälle, sen verran "bodatut pohkeet" meinaan..

Varret valmiit
Tein kahta vartta samaa tahtia, kun muisti pätkii ja helpompi pysyä laskuissa mukana, kun on vähempi muisteltavana, mitä tuli taas tehtyä?

Lisää kuvateksti
Riittääkö molempiin kärkiin..
Päätin lopettaa lankaostokieltoni, koska ei ole mitään inhottavampaa, kuin etsiä parin rivin takia, jostain purettavaa tai tehdä uusiksi, kun ei riitä molempiin sukkiin sama kuvio..

Tulikin tyttärelle sopivat sukat

Lisää kuvateksti
Omiin tukkijalkoihini eivät nämä mahtuneet.. tai no joo, mahtui nippanappa, mutta täytyy tehdä toiset leveämmät.


Kävelkää varovasti ulkona! Tytär sai lievän aivatärähdyksen kaaduttuaan pihassa ja itsekkin menin polvilleni samana iltana kauppamatkalla..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti