torstai 21. tammikuuta 2016

Sukkia taas..


Tytär pyysi pidempivartisia sukkia, kun hänen jalat kramppaavat kylmästä. Fuksian punaista lankaa näkyi olevan pari vajaata kerää kopassa, niin aloin kutoa niistä. Huonoksi onnekseni lanka loppui kesken. Kävin etsimässä Novitan samanväristä Nallelankaa Citymarketista, Anttilasta, Tokmannilta, S- ja K-marketeista, mutta huono onni jatkui. Tuntui olevan loppunut tämä väri tykkänään. 7-veljeslankaa oli saman värisenä, mutta se on paksumpaa.. Onneksi viimein tänään hokasin katsoa parvekkeelle ja huomasin vanhassa tyynynpäällisessä olevan kaipaamaani väriä viimeistely kierros..

Kerimään siis..


Tyynyn toisen puolen viimeinen kerros olikin jatkettu samalla langalla, joten kerään ei tullut edes solmuja. Hieman puistelin kissojen karvoja päältä ja sain kun sainkin sukat tänään valmiiksi. Jee!

Riittää langasta vielä raidat omiinkin sukkiini.

Toivottavasti nämä ilmatkin tästä lämpenevät viikonlopuksi, että pääsisi jo vihdoin kunnolla ulkoilemaan.

Olen yrittänyt etsiä valkoiselta hangelta hiirien jälkiä valokuviin. Jäniksen ja ketun jälkiä on näkynyt mutta eipä lainkaan hiirien tai rottien edes kauppojen pihoilla. Ehkä hanki on niin pehmeää, ettei kevyet jalanjäljet siihen jää. Tai tuul on tuiskuttanut pienimmät jäljet pois. Muina talvina jälkiä on ollut paljonkin ristiin rastiin. Vai tuliko kylmät pakkaset ennen lunta, että suuri osa hiirulaisista paleltui tai tunki asuntoihin sisälle? No hyvähän se tietty on, ettei ole hiiriä ja rottia pihoilla!

Paleleva tintti



Kuurankukkia
Auringon nousu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti