sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Monsterihousut

Sain kuvan monsterihousuista jo toistamiseen ja pyynnön kutoa ne. En ole aiemmin housuja tehnyt. Koska sama kuva mielytti vielä vuoden takaisesta, niin päätin yrittää neuloa housut.

Kaapissa oli lankoja ja poitsun varahousut. Niistä aloin mallailla hieman pidempiä lahkeita. 7-veljestä lanka 4 mm puikot ja aloitin 48 silmukalla 2oik, 2 nurin 5 cm. Sileää seuraavaksi. Joka 9. rivi lisäsin silmukan kumpaankin laitaan 1. ja 3. puikon alussa.


Haaroihin vielä 3x 1s levennys. Tässä välin piti käydä kaupassa ostamassa 4mm pyöröpuikot. Oikein ihanat koivupuikot löytyikin. Kavensin molemmin puolin keskellä, edessä ja takana, haaroissa 2 silmukkaa joka toisella rivillä.

Hirviön suun tein takalevennyksen kohtaan ensin 8 silmukkaa ja seuraavilla 4 rivillä lisäsin 6 silmukkaa molempiin suuntiin.
Hiki vaan virtasi. Sattui kesän kuumin heleeaalto tähän väliin. Välillä piti kasvimaata käydä kastelemassa.
Kavensin lantion viimeisellä rivillä joka 10. silmukan ja tein kaksinkertaisella joustinneuleella kuminauhakujan, eteen keskelle sisäpuolelle aukon, josta kuminauhan pujotan.

Suuhun kirjoin muutaman hampaan ja silmät. Tulipa hurja! Toivottavasti käytetään yhtä paljon kun meni aikaa tekemiseen..



Poitsulle syntyi pikkuveli tähän väliin, mutta ensin on korjattava sato kasvimaalta, ennen kuin toiset pöksyt alan tekemään. Toivottavasti hiukan viileneekin. Huh hellettä! Nautitaan lämmöstä, niin kauan kun sitä riittää! Ei passa valittaa, tämä helle on harvinaista herkkua.
Ihanaa viikonloppua!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti