sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Sukkia


Pitkään kadoksissa ollut neuleinto heräsi jälleen, kun näin kaupan hyllyssä Niina Laitisen Neulottua iloa -sukkaohjekirjasen takakannen sukat. Niimpä ostoskoriin päätyi kirjanen ja pari kerää metsän vihreää 7-veljestä lankaa. Ensisilmäyksellä on sukkien nimi ja vaikka ohjeen kooksi on mainittu 39, niin sukka on omalla käsialallani ohjeen 3,5 mm puikoilla kokoa 41 eli passeli omaan jalkaan. 

Yleensä en tykkää neuloa pitsineuletta, koska en osaa poimia silmukoita, jos huomaan jonkun rivin menneen väärin ja joudun purkamaan hieman. Tämä ohje oli selkeä ja sain kerralla ensimmäisen sukan valmiiksi. Sitten iskikin jo taas yhden sukan syndrooma ja toinen sukka jäi hieman odottamaan valmistumisvuoroaan.

 Aloitus on työn vaikein vaihe. Toinen sukka laitettu alulle. Jee!

Vihdoin valmistuivat vuoden 2021 ensimmäisiksi sukiksi.

Kissasukkakin on odottanut hyvän tovin toista puoliskoaan, mutta kun huomasin, että entisen hyvän työkaverini nimipäivä lähestyy, niin neuloin toisen sukan ja laitoin parin pakettiin.Toivottavasti posti vei paketin ehjänä perille.

Mukavaa marraskuun loppua! Tässä kuussa herkuteltiin isänpäivänä korvapuusteilla ja loppukuusta mokkapaloilla. Seuraavaksi onkin jo taas joululeivonnaisten vuoro.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti