perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta! Pieni ristipistotyö

Meillä on tapana saunoa vuoden viimeisenä iltana ja pestä vanhan vuoden huolet pois ja ottaa uusi vuosi vastaan puhtain mielin.

Yritimme olla egologisia tänä vuonna ja valaa "tinan" sokerista. Siitähän tuli köntsä.. Toivottavasti ei tuleva vuosi ainakaan niin huono ole!

Ihanaa, että omasta ikkunasta näkee koulun kentältä ammutut raketit. Ei tarvi mennä ulos palelemaan. Hienoja raketteja oli tänäkin vuonna, tosin paljon entisiä vuosia vähemmän. Lapset ovat jo isompia meidän kadulla tai ovat menneet viettämään Uutta Vuotta kaupunkiin tai tutuilleen.



Ajattelin tehdä tämän ristipistotyön jo joulukorttiin, mutta jotenkin jäi taas kaiken muun kiireisemmän työn alle. Lapsena katsoimme aina telkasta Samusirkan joulutervehdyksen ja kun näin tämän kuvan Pinterestissä, niin laulu alkoi soida päässä, vaikkei tässä Samusirkkaa olekkaan mutta tunnelma sitäkin voimakkaammin "Esitä toive tähdelle ja toiveesi toteutuu". Lähetän yhä edelleen toiveita tähdelle.. vaiko enkeleille, kuolleelle äidilleni, Jumalalle, Allahille, hyvälle haltijalle tai kuka vaan saa toteuttaa ne, please. Uskon, että joku kuulee, vaikken tarkkaan tiedä kuka?

Vaikka malli on pieni, en jaksanut seurata ohjetta ja omastani tuli hieman erilainen.

Työ vielä mustaa rajausta vailla.

Vaikkette tähtiin kurkotakkaan, niin vuoden alkajaisiksi on hyvä aloittaa suunnittelemaan, mitä tulevalta tahtoo? Jos ei suunnittele tulevaa, on vain epämääräisessä tyhjiössä. Olen ilmottautunut parille kamerakurssille, lasinsulatukseen ja kukansidontaan. Ostin myös kuntosalille 10 kerran kortin. Luultavasti työni loppuu maaaliskuussa tai työnantaja vaihtuu, niin olen suunnitellut lähteväni syksyllä opiskelemaan uuteen ammattiin. Vaikka olen jo reippaasti yli 50, uskon, että löydän vielä uuden suunnan uralle ja töitäkin.

Rutkasti hyvää tälle vuodelle, ihan jokaiselle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti