torstai 23. maaliskuuta 2017

Novitan Pitsisukat

Ihana aamu! En tunnista lintuja, mutta tämä kaunokainen lauleli aamulla puussa, kun päästin kissat parvekkeelle.



Ostin viikolla uuden Novitan 1/2017 lehden. Sieltä löytyi monia ihani malleja. Koska kirjoneule oli niin vaikeaa, niin koitan onnistuuko pitsisukat helpommin? Silmät menivät sekaisin kuvioissa, joten vähän väritin ja vedin apuviivoja, jotta pysyisin helpommin oikealla rivillä.. Ohje lehdessä on 38 kokoiseen jalkaan tehty Nallelangasta. Koska itselläni on isompi jalka niin päätän tehdä 7-veikasta 3,5 mm puikoilla sukat, jospa saisin niistä suuremmat paksummalla lagalla!? Ainahan voin antaa ne tyttärelleni, jos eivät omaan sääreen saa mahtumaan..


Purkamaan jouduin tätäkin yhdessä vaiheessa, mutta hyvältä näyttää noin niin kuin omasta mielestä.. ja omaan jalkaan mahtuu.



Lueskelin vanhoja blogejani ja huomasin ilokseni, että olen edistynyt kutomisessä aika lailla vuoden mittaan. Ymmärrän jo montaa eri termiä, mitkä näyttivät olevan hakusessa vielä suhteellisen vähän aikaa sitten.. Kannattaa alkaa haastamaan itseään aina vaikeampiin töihin, vaikkei niistä heti ensitöikseen saa sitä iloa, mitä ehkä parin harjoituskerran jälkeen.

Takaosa on mielestäni suorastaan ruma muuhun sukkaan verrattuna.


Sukka oli vaikea tehdä ja en tykkää takaosasta yhtään. Siihen pitää virkata jotain kukkia tai peittää se jotenkin muuten. Mietin, puranko tämän ja teen jotain omaa kuviota taakse? Tein välityönä jämälangoista raitasukat, joista tykkään enemmän kuin pitsisukasta. Langanpätkissä oli tosin aika lailla päättelemistä. Onneksi sain kaverin mukaan..

 
Saankohan pitsisukalle paria? Edestä on kaunis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti