tiistai 28. maaliskuuta 2017

Mustavalkea pipo


Laitoin jo Novitan Isovelikerät jämälankakassiin, jonka lahjoitan yläkerran naapurille. Pari pipoa tehtyäni, päätin tehdä vielä näistä itselleni pertsakevätpipon, joka mahtuu pyöräilykypärän alle.



Kudoin 4,5 mm puikoilla ensin muutaman rivin joustinneuletta yksi kiertäen oikein, yksi nurin. Jatkoin sileänä vaihdellen lankoja. Huomasin, että valkoisesta jäi ihan sydämen muotoiset kuviot, joten tein samanlaisia riviä, kunnes valkoinen lanka loppui ja jatkoin mustalla. Tein nauhakavennukset puikkojen alussa ja lopussa joka toisella rivillä (eli joka puikon 2. ja 3. sekä 2.- ja 3.-viimeiset yhteen muut oikeaa ja joka toinen rivi oikeaa). Lankaa jäi vielä sen verran, että siitä olisi saanut tupsun pipoon, mutta kun pyöräilykypärän sisällä tupsu ei ole kiva, niin jätin tekemättä.

Tänään tuli kolme pipopostausta, mutta kestäkää :)


Eilinen karmea myrskytuuli ja auringon laskiessa pilvetkin uhkaavina.
Tänään aamukahvilla pyörittelin joutessani sanomalehdestä siemenille istutuskippoja. Illalla piti olla tulppaani-ilta, mutta oli joku virus iskenyt, kun osallistujat olivat peruneet tulemisiaan ja tulppaani-iltakin peruuntui. Ostin itselleni tulppaaneja kaupasta ja sidoin niistä aiemmin metsästä keräämieni oksien kanssa kimpun itselleni.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti