keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Eihän näitä kirjoneulesukkia malta lopettaa..

Aloitimpa taas uudet sukat ja yllättäen kirjoneulesellaiset.. Olen pitempään katsellut Jonsukkia ja ihastunut niihin, mutta olen liian laiska lukemaan ohjeita. Ystävänpäiväsukat olivat poikkeus, joka vahvisti säännön.. Anelmaisista tykkään muutoin paitsi, virkatuista kukista niiden varressa. Muuten tykkään virkata, mutta sukan vartta kukat painavat alas ja en näe mieltä sitoa sukkaa jalkaan narulla, en edes pitsinauhalla, vaikka kuinka kaunis olisikin.. Tämä on minun mielipide ja muut saatte olla ihan omaa mieltä. Peace!

En tiedä, missä vaiheessa sukista tulee omat? Silloin kun antaa niille nimen? Silloin, kun tekee viidet samanlaiset? Silloin, kun lataa ohjeen Ravelyyn tai muualle nettiin tai kirjoittaa ohjeen lehteen ja omistaa mallin itselleen? Paljon on ihania ohjeita ja niille vanhat tositarinat, kuten Olga- tai Junasukkien, uusimpia itselleni Anelmaiset-, Ystävänpäivä-, Suomi 100- ja Jonsukat.

Ihania ovat käsityöläiset, jotka jakavat tietotaitonsa ja näin innostavat meitä muita! Suuret kiitokset heille.


Jospa minä kissan saisin... <3 arkena ja sunnuntaina.

Alun ja lopun kuvio piti olla kierrejoustinta, mutta koska en katsonut siihen ohjetta, niin palmikko taitaa olla ihan omani tai sitten jonkun jo aiemmin keksimä.. Se on tehty neljällä jaolliseksi eli ensin kolme riviä 3 oikein 1 nurin.. sen jälken 1 silmukka nostetaan kahden enssimmäisen yli, kaksi ekaa neulotaan yhteen, langankierto ja nostettu silmukka oikein, neljäs silmukka nurin ja toistoa..

Bavieria ja nostettuja silmukoita
Esikuvana Anelmaiset, valepylväitä ja nostettuja silmukoita.
Pinterestin innoittamana..


Nyt taitaa olla 7-veljes langat vähäksi aikaa omissa kopassansa, kun peukalo näyttää kulumisen merkkejä. Onko 7-veljeslangoissa jotain väri- tai hyönteissuojeluainetta vai kudonko liikaa? Aiemmin en ole huomannut sormissani langoista johtuvia kulumia tai allergioita. Nyt peukalostani on lähtenyt ylin kerros ihosta pois. Siirryn 6-Step Aloeverajojobalankaan toistaiseksi ja käytän laastaria neuloessani.. Eihän kutomisesta taukoakaan voi pitää!



Aamuauringonnousua kissan kanssa ihasteltiin! Vielä ei kasvimaalla mikään kasva mutta ikkunaviljelyn aloitin. Purkeissa kurkuma isoimpana, pikkupaprikaa ja ananaskirsikka, joka tosin ei ole vielä itänyt..

Ihanaa auringonpaisteista kevätpäivää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti